/

Home made protein bars

 
hola!
 
Idag har varit en väldigt avslappnad och mysig dag med Ev. Vi busade hemma under förmiddagen, åt lunch och tog en nap. Efter vi vilat så åkte vi iväg itll Phoenix Country club och badade i 2 timmar innan det var dags att åka hem. Ev hittade en massa tjejer som han lekte med haha, tjejtjusaren. 
 
Slutade 5:15pm, ligger lite smått död i soffan nu och ska ta hem lite nya avsnitt av min serie. Ska iväg till gymmet runt 8pm. benpass benpass!. Imorgon jobbar jag bara mellan 8:30-1:30 sedan är jag ledig hela helgen! otroligt skönt ska det bli. Ska INTE gå ut den här helgen, ska bara ta det lugnt och mysa. 
 
Jag gjorde egna protein bars idag! väldigt enkelt måste jag säga. INGET socker så dom var inte så söta, men nyttiga dock. Nästa gång ska jag nog tillsäta någon typ av nötsmör i, blev ganska många så ska äta upp dom här först sedan prova något annat nästa gång. Men dom blev väldigt goda iaf! mättande med.
 
xoxo

Happy Easter?

 
Jag har faktiskt ingen aning om det är påsk idag, är det ? haha, alla skriver om påsken på fb så jag bara hänger på ja. nog om det.
 
Igår så var jag och Ev i Encantopark och busade en massa! Romaine mötte även upp oss där och berättade om hennes semester. Hon har precis varit i bla både Grand Canyon och San Francisco så det var roligt att höra vad dom gjorde där och hur dom tyckte det var. Dom verkar vara väldigt nöjda iaf! Efter parken så tog både jag och Ev en nap, vi båda är helt slut efter allt lekande redan vid lunchtid haha. En nap på det så är vi redo att leka lika länge igen! 
 
Efter napen så åkte vi och handlade lite mat, så fort vi kom hem så gjorde vi påskpyssel. Vi gjorde påskkort, påskteckningar och målade ägg! Han tyckte det var jätte kul så kanske hittar på något liknande idag. 
 
Värdpappan är bortrest på resor med jobbet vilket betyder att jag lagar mat med mycket ost, ägg, mjölk. sååååsiga maträtter dvs! pappan är nämligen allergisk till... haha ah nästan allt . Men bland annat mjölk och ost så vi kan inte äta sån mat annars. Så fort han åker iväg så passar vi på att göra något riktigt såsigt. 
Till middag så gjorde jag cheddarost lasagne haha, herregud vad onyttigt , men otroligt gott. Åkte efter middagen direkt till gymmet, jag och Andrew körde back & abs igår! känner inte ens av det idag, får köra lite hårdare idag. Dagens pass är BEN! wiho, vi mätte mina lår igår haha.... satan vad dom växt på bara lite mer än 2 veckor. muskliga lår börjar jag få iaf, känner nästan att jag vill ta det lite lugnt med låren nu. Vi får la se hur det blir. 
 
xoxo

Springbreak - Baseball

 
Sorry för dålig uppdatering, har knappt varit vid datorn något. Är lite annorlunda nu när Ev har springbreak och jag jobbar dagtid. 
 
I måndags så myste vi bara hemma under dagen och lekte, tog en nap runt 12pm sedan åkte vi iväg till parken bredvid mitt gym och spelade bakset. Jag slutade runt 4pm då åkte jag till target och framkallade lite foton och köpte ramar samt protein pulver. Stressade hem snabbt som satan, satte in lite bilder på mig och Peggy i ramarna som var en present till Peggy.  sedan åkte jag iväg och hämtade upp Stephanie, Romaine och Michael. Vi åkte sedan vidare mot Chandler (ligger typ 45 min från Phx) där Peggy hade farväl middag ;/. Hon flyttade till New York i måndags aaaas tråkigt. Min älskade kaffekompis haha, kommer bli annorlunda utan henne här. Den nya au pairen som har ersatt Peggy heter Stephanie hon kommer från Österrike? kommer inte ihåg, hon är iaf trevlig! så det är ju bra. kanske hon blir en ny kaffekompis hah. Aja, middagen åt vi på en mexikanskresturang , super mysig uteservering och god mat. Åkte därifrån runt 8:30pm, jag åkte direkt till gymmet och körde benpass..hade inte så mycket ork efter all mat haha. Andrew hade sin dotter i måndags så han kunde inte joina mig heller...booring. 
 
Tisdag! Jag och Ev busade hemma under morgonen innan naptime sedan direkt efter vi vaknat så bytte vi om och åkte iväg till Phoenix Country Club för lite sol och bad, var väldigt skönt väder igår, är det dock varje dag här.  Jag slutade jobba runt 5pm, skyndade mig att duscha och fixa mig sedan hämtade jag upp några au pairer som bor här i närheten av mig sedan åkte vi vidare till Mesa där vi hade au pair möte. Gårdagens au pair möte var Baseball match. Måste säga att det var otroligt tråkigt, vi hade dåliga platser så vi såg knappt något, + att jag började bli hungrig haha. Jag lämnade matchen efter 1 timme och åkte istället iväg till gymmet och mötte upp Andrew. Vi tränade abs sedan gick ut för en sen middag.
 
Idag är det onsdag! klockan är inte ens 9am så vi har inte hunnit gjort så mycket än. Vi ska klä på oss strax och åka iväg till någon park innan naptime. Ikväll så har jag inga större planer. Slutar runt 5pm sedan ska jag träna under kvällen.
 
8 dagar kvar tills mamma och Lasse är här! dags för mig att börja fixa resväska och kolla kläder snart med. Ska även läsa på lite om Grand Canyon vilket är vårat första stopp på resan. Jag börjar för övrigt bli sjuk...jobbigt värre.
 
xoxo

Hangover weekend

 
Hoppas alla haft en grym helg! det har jag haft, sömnlös men bra.
 
Fredags så jobbade jag som vanligt, var på gymmet under dagen och körde abs / cardio ensam.. trist att träna ensam nu när man är van vid att ha en träningspartner. Mötte även upp 3 tjejkompisar under dagen och fikade, kul att träffa tjejerna och surra lite. Slutade jobba 5pm, då åkte jag vidare mot Peggy, vi packade in all hennes packning i min bil sedan åkte vi vidare till hennes kompis och lämnade av alla väskor. Vi stannade även till och åt en smaskig middag! mysigt värre. Var hemma igen runt 9pm, Andrew hämtade upp mig runt 10pm , då åkte vi vidare till Firehouse I Tempe (en klubb) där mötte vi upp några av hans gamla kollegor från förra LA Fitness han jobbade på. Blev en väääldigt sent kväll haha urs, men var himla trevlig kväll. 
 
Lördag morgon = bakis och övertrött. Börjar dagen med att äta frukt och ligga ute och sola, somnade så klart. Kunde inte riktigt hjälpa det. Åkte iväg till gymmet 12pm, jag och Andrew körde back & biceps..ingen av oss mådde speciellt bra så vi skippade cardion, var nog för det bästa. Efter gymmet så la jag mig ute och råkade somna igen, super skönt väder! Runt 6pm så hämtade Johanna upp mig, vi åkte och käkade mat sedan vidare hem till henne. Fixade oss för kvällen sedan så drog vi på en födelsedagsfest (ingen aning om vem som fyllde år haha) Festen var i Tempe i ett penthouse 30 våningar upp! galet läge, otrolig utsikt. Där var det uppdukat med massvis av olika shots, dj och massvis med fulla människor haha. Festen var OK! slutade med att jag och Johanna gick vidare till Firehouse, festade där ett tag sedan runt 5am så började vi dra oss hemåt haha.
 
Vaknade upp söndag..ungefär lika pigg som lördagmorgon. Vi åt frukost ute i solstolarna och bara slappade under morgonen. 2:30pm så mötte jag upp Andrew och hans dotter på Health Expo, var en stor fitnessmässa. Där hade dom massa prover på protein drinkar och massa tränings utrustningar. Vårat gym LAF var även där, var en bra mässa! hela min kyl är full av olika vitamindrinkar och protein pulver haha. Efter mässan åkte vi iväg och åt på en super god mexikansk resturang! mysigt, otroligt bra mat. 
 
Idag är det måndag! Ev har springbreak hela veckan vilket betyder att han inte har skola. Vi har 10 lektimmar varje dag under veckan haha, full fart! Ev och jag myser framför en film just nu. Vi ska ut på gården och leka strax sedan iväg till parken, sen troligen åka till Phx Country Club för sol/bad.
 
xoxo

Weekend coming up!


Basketball

 
Godkväll! eller godmorgon snart på er hemma i Sverige.
 
Imorse så jobbade jag 1 timme under morgonen, när Ev åkte till skolan så käkade jag frukost sedan la jag mig ute i solen och läste i 1 1/2 timme. Åkte iväg till gymmet 12:30 idag med, Jag och A körde ben idag! brändes som satan i slutet haha. Börjar känna en inflammation i smalbenen.....!!!! jävla helvete. Har fått tips på några tabletter som jag ska äta nu för att få bort inflammationen innan allt bryter ut. Åkte direkt från gymmet till Evs skola, var på gymmet lite länge idag så blev till att äta lunch i bilen, tur man har en 30 minuters körning! hinnar man äta i lugn och ro haha. 
 
Jag och Ev åkte direkt hem efter skolan och åt lite snacks sedan åkte vi iväg till en park som ligger bredvid mitt gym. Där har dom basketplan samt lekpark. Vi var där och spelade och lekte i strax över 2 timmar sedan åkte vi hemåt igen för att äta middag. Nå mycket mer intressant har jag faktiskt inte gjort idag, skönt med fredag i morgon! är ledig hela helgen, har eventuellt redan planer för hela helgen men får se vad jag väljer att göra. Ska ju vara fint väder som vanligt så ska nog iväg och hikea på söndag....om jag inte går ut lördag dvs. 
 
Godnatt!

Cloudy

 
Heeelo!
 
Idag har det varit molnigt hela dagen, super trist. Kändes konstigt haha, är inte alls van vid att det inte är sol. En dag utan sol är väl kanske bara bra? Jag jobbade 1 timme under morgonen i vanlig ordning, var lite lat under morgonen och la mig i sängen och kollade på serier tills det var dags för gymmet. Åkte till gymmet 11:30, jag och A körde abs och carido idag! var ett roligt pass. Vi avslutade träningen med en promenad ute i parken utanför gymmet! 
 
Åkte direkt från gymmet och handlade matvaror och så, hämtade sedan upp Ev från skolan. Vi åkte direkt hem och spelade lite spel sedan runt 5pm började jag med maten. Gjorde citrus marinerad kyckling med brysselkål och en blandsallad, smarrigt värre. Nu har jag precis badat och lagt Ev, jag ska strax gå ut till mig och duscha sedan lägga mig för en film innan jag somnar.
 
Jag sitter just nu och kollar lite på weekend klasser. Var meningen att jag och Johanna skulle åka till Los Angeles i maj och läsa våra creds men det är fullbokat överrallt i LA ända tills juli! vilket är alldeles för sent. Jag kommer behöva studera något här i Phoenix istället... trist. Men funderar dock på att läsa något med Fitness. Skulle gärna vilja läsa till personlig tränare, ska kika runt lite och prata med min LCC om det är möjligt, kan hända att det är en för stor klass som kostar för mycket. Vi får se, skulle vara roligt iaf! annares skulle det även vara roligt att ta en zumba instruktörklass! inte helt fel.
 
Det är för övrigt bara 16 dagar kvar tills jag träffar mamma och Lasse! om 14 dagar så är dom i LA. Längtaaaar! ska bli galet skönt med lite resande också <3. önskar bara att resten av familjen kom med dom, men er resterande träffar jag ju i sommar!
 
xoxo
 


Tack Carloline för tipset ang gröten! ska prova det i morgon.
Kajsa: Jag hade en startvikt på 54kg, väger nu 51,5kg :)
 

Foodelicious

 
Idag har varit en väldigt skön dag! vaknade 5:30, pigg och glad, taggad för en ny dag. Jobbade 1 timme under morgonen sedan så åt jag frukost när Ev åkt till skolan. Åt oatmeal för första gången imorse, åt det med lite kanel och blåbär! måste säga att det ser ju så mycket godare ut än vad det är haha. Hade varit betydligt mycket godare med liiiite socker och mjök men nej så roligt ska vi inte ha det. Funkar helt ok iaf! kommer börja äta det vissa mornar, kanske varannan. Är ju ändå typ 100 cal per portion om inte mer. Men en riktigt bra start på dagen iaf! åt 2 stekta ägg till det med. mätt och belåten så la jag mig ute och solade / läste i 1 1/2 timme.
 
Efter läsningen så tjuv tränade jag lite hemma innan jag åkte iväg till gymmet hahah..jag kan ju inte må bra. Min tränare har koll på hur mycket jag tränar och säger att jag inte får träna för mycket men jag kände verkligen att jag behövde köra lite mage och rumpa innan gymmet, i och med att jag sträkte en muskel i magen förut så har jag ju inte kunnat träna mage på länge. Ingen skad skedd! förhoppningsvis. Jag och Mr.A körde bröst och triceps idag + cardio. Åkte hem direkt efter gymmet och åt snabb lunch sedan hämtade jag upp Ev. 
 
När vi kom hem så var klockan ganska mycket, strax efter 5pm så jag började direkt med hans middag. Vi käkade och kollade på film tills det var dags för hans bad/ sagoläsning. Nu ligger han och sover så gott! jag har roat mig med att gjort egen granola! var väldigt enkelt, blev super gott med. Perfekt god granola utan smör eller något socker! kan man äta det utan att må dåligt haha. 
 
Värdföräldrarna har sin date night ikväll så jag jobbar till 11:30! jag som alltid sover innan det haha, får försöka hålla mig vaken :) är nog inget problem, dom kommer alltid hem tidigare än dom sagt så det är nog ingen fara. Tänkte sätta igång en film och bara slappa. 
 
xoxo
 

 
( Cecilia din fråga har jag redan svarat på en gång här i bloggen, hittar dock inte så jag kan länka inlägget men så här skrev jag till hon som frågade tidigare: )
 
 
"Rädd för maten är inget du behöver vara, det går att äta nyttigt om man vill och anstränger sig. Jag hade samma tankar som dig innan jag kom hit till USA, alla varnade mig hela tiden om hur enkelt det var att bli tjock som au pair i USA, samt att dom flesta au pairerna väger mer när dom kommer hem till Sverige igen efter ett år. Det ligger något i det! det ska jag inte säga något om, men samtidigt så väljer man själv hur man vill göra med sin mat. 

Alla värdfamiljer här borta äter olika, jag har turen att ha en familj som äter väldigt nyttigt, tänker på vad dom äter för det mesta och äter allt organiskt. Många kompisars familjer äter mer onyttigt, köper take out varje dag och så. I sånna lägen kan det bli svårare men du kan ju alltid välja bort större delen av det onyttiga på tallriken och lägga till extra sallad och grönsaker iställlet. 

Familjen är den som står för din mat under din tid som au pair. MEN har du jätte speciella önskemål på mat så finns det inget som säger att dom kommer köpa det åt dig. Det är ju skillnad på att be om hummer varje dag än att fråga om lite extra grönsaker till lunch/middag. I min situation så får jag handla i stort sett det jag vill äta, men jag tänker mig alltid för när det gäller priser och så. Jag skulle aldrig be om något överdyrt.

 Det som gör det lätt att gå upp i vikt här i USA är att det är så otroligt mycket snabbmat, och det är snabbmaten som är billigast. Mcdonalds kan kosta dig $4 för ett helt mål med + meny medans en sallad kan kosta dig $10-15. Sen beror det ju självklart också på vart man äter. Man får tänka sig lite för vad man stoppar i sig bara. 

 

Sedan kan du alltid fråga familjen du blir matchad med hur deras mat vanor och sånt är innan du säger ja till en familj.

 

Maten på skolan i New York var inget att hänga i granen, bara massa fet mat haha. Dom hade till och med bacon doppat i choklad till frukost? Den som kom på den iden kan ju inte vara helt 100 i skallen. Trösten är dock att skolan är under så få dagar! + att dom har faktiskt lite sallad också. Du klarar dig! ;) "


FOOD FACTOR # DAY 30! the last day off the diet

 
 
Nu jäklar är jag på dag 30! känns nästan lite sorgligt? haha, känns som slutet på något bra. Ja vad ska man säga om dom här 30 dagarna.. Det var enklare än vad jag trodde det skulle vara, så fort man kom in i dieten och träningen så flöt allt bara på. Så länge man har recept och roliga ideér för maten så går det ganska bra. Jag tror att dieten har gått enklare för mig i och med att jag är så motiverad till träningen. Känner man sig motiverad till träning och vill ha resultat så gör det en motiverad till att äta hälsosamt och nyttigt med. 
 
Bara för att dom här 30 dagarna är över så betyder inte det att jag kommer att börja äta pasta och bröd igen direkt i morgon bitti haha. Jag kommer köra på en hälsosamt och nyttig kost ändå, tänker inte kalla det för en diet för jag tänker inte göra det här under en viss period utan långsiktigt. Jag kommer göra lite ändringar än vad jag hade under dieten. Kommer tillåta mig själv äta frukt och bär ( inte i sånna jätte mängder som jag gjorde förut) men lite då och då, kommer dock tänka lite på vad för typ av frukter jag äter. Jag kommer ändra mina frukost vanor lite genom att börja äta gröt ibland under morgonen. Jag kommer göra egen musli istället för att köpa, på så sett kan jag kontrollera sockret. Nötter kommer jag börja äta lite, inte massvis men lite då och då, eventuellt i muslin. Rotfrukter är också något jag kommer tillåta mig själv att äta, kommer även börja köra proteindrink efter träningen. Jag kommer nog dock fortsätta köra på cheatday 1 dag i veckan, det kommer nog alltid vara lördagar. Vi får se hur allt blir, jag känner att tränar jag så mycket som jag gör nu så klarar jag av att äta lite sånna här saker, kroppen kommer behöva mer näring liksom. Skulle vara en annan sak om jag bara tränade 2-3 gånger i veckan, korta pass.
 
Resultat på direten/träningen under dom här 30 dagarna! Jag var ju så dum att jag inte mätte mig själv vid starten, det hade ju varit bra så man hade haft resultatet på papper. Jag har gått ner ca  -3,5 kg. om jag kollar före och efter bilder så ser jag att jag har blivit bra mycket mindre, mått spelar egentligen ingen roll. Jag känner en stor förändring! det som är viktigast. Själva dieten för mig var egentligen bara så jag skulle motivera mig själv med att komma igång med både kosten och träningen. Jag är nöjd med min vikt nu och känner att jag vill börja bygga muskler istället, forma kroppen lite haha. Jag hade nog kunnat tappat mer i vikt om jag hade velat och gjort vissa saker annorlunda. Men jag är nöjd med dom här 30 dagarna!
 
Dagens frukost: Omelett med spinat och champinjoner, kopp te. 
Dagens lunch: Kyckling, linser, sallad, gröna bönor och morötter.
Dagens middag: Scampi räkor, broccoli samt en sallad som bestod utav "summer"squash", sallad, avocado toppad med lite olja, peppar, salt och citron juice. GALET god sallad! mättande med, rekommenderas starkt! mättande & gott.
 
Dagens träning: Jag och Mr.A körde benpass idag!! + cardio, jobbigt pass som satan haha. Men för mig så är benpassen bland det roligste, tuffast men roligast. Mina ben var som spagetti sista minutrarna haha. Kunde inte ens göra klart dom sista övningarna så han fick bära omkring på mig istället och använda mig som vikt, funkade bra! underhållande. 
 
Var det här det sista food factor inlägget? haha.. känns as tråkigt. Det roligaste att skriva om just nu är ju kosten och träningen. Vi får se , kanske jag kör lite sånna här inlägg ibland ändå. Jag har före bilder som jag tog innan dieten, ska ta lite efterbilder så kan jag lägga upp här i bloggen sen. 

Helgens

 
heloo!
 
tänkte uppdatera lite om helgen, har faktiskt inte gjort speciellt mycket. Har varit en väldigt lugn helg, super skönt!
 
Fredags så jobbade jag till 4:30pm, efter jobbet så åkte jag till Phoenix Country club med familjen. Där hade dom buffeé med hur mycket god mat som helst! var jätte mysigt. När jag kom hem igen runt 8pm så färgade jag håret, gjorde anisktsmask och somnade runt 11pm till en film. Vaknade upp lördag morgon 6am pigg och glad haha.. redo att börja äta. Var dock överdrivet tidigt så jag gick och hämtade mitt saltlakrits och kollade på film till runt 9am.
 
Under morgonen så skypeade jag med mamma en sväng sen samt med pappa och Gabbi. Johanna kom hit runt 11am, vi gjorde oss redo och åkte iväg till Arizona mills! Där käkade vi lunch och shoppade, gick runt där i stort sett hela dagen. Jag fick med mig löparskor (röda och super fina) , en klänning och en parfym. Åt onyttig pizza till lunch haha gott. Började jobba 5pm, busade med Ev lite sedan åkte han och jag iväg för våran date night, blev pizza (igen), sedan avslutade vi kvällen med film och frozen yogurt! var en mysig kväll. När Ev somnat så kollade jag på film och åt en massa frukt! mumsigt värre.
 
Söndagen började jag med att åka iväg och träna med min tränare, vi kan kalla honom Mr.A haha. Vi körde ett ganska tungt pass måste jag säga. Efter träningen så bjöd han ut mig på middag. Vi åkte iväg till en kubansk resturang, otroligt god mat!! mysig ute servering med. Var över + 20 på kvällen så det var skönt att sitta ute. Efter middagen så kollade vi på identity thief på bio, GRYM film! så galet rolig, den rekommenderas starkt. Var en himla mysig kväll måste jag säga :) superduper. Han är en sån som går runt bilen för att öppna dörren åt mig när jag ska sätta mig haha, över gentleman. Sånna finns det inte många av.
 
Idag är det måndag! jag jobbade under morgonen ett tag, skjutsade Ev till skolan sedan agerade jag chaufför til min värdpappa som hade varit och tagit prover på sjukhuset och sånt. På vägen hem så stannade vi till och handlade lite matvaror. När jag kom hem så bytte jag bara om i stort sett sedan åkte jag iväg till gymmet och var där i 3 timmar. 
 
Efter gymmet så åkte jag direkt och hämtade upp älskade Ev, vi åkte hem och åt lite snacks sedan spelade vi Baseball, fotboll samt basket haha..lär vara ganska sleeten i morgon. Nu ligger Ev och sussar, jag känner att jag behöver krypa ner snart jag med haha, all sol, träning och lekande gör en trött...klagar dock inte!
 
xoxo

Food Factor # Day 25

 
Fredag imorgon! vilket innebär att lördagen närmar sig. önskar nästan att jag kunde hoppa över hela fredagen så jag bara får vakna upp lördag morgon och börja äta hahah..gottegris man är. Har många kompisar och bekanta som hoppat på den här dieten! as grymt, go go go.
 
Dagens fukost: Sekta ägg , keso + kanel samt te.
Dagens lunch: Tacosoppa IGEN, gott dock. + en mixsallad.
Dagens middag: Jag gjorde senap&basilika biffar, använde mig av Jonny´s senap!! satans gott kan jag lova, mums. Åt även linser, gröna bönor, sallad sant en broccolisoppa på sidan om.
 
Dagens träning: Rygg och biceps, samt cardio. Min tränare fick man att lyfta väldigt tungt idag haha, det kommer garanterat att kännas i morgon. Min tränare frågade även ut mig på middag, på svenska haha aw, tyckte jag var lite charmigt. Kul att vissa anstränger sig liksom. Tränar själv imorgon, tror bara att jag kör cardio 1 timme i morgon, är alldeles för öm i kroppen för att köra styrka. Ska försöka inte träna något alls lördag/söndag.
 
pusss

High on life

 
Tooorsdag! varit en helt perfekt dag måste jag säga, strålande sol och värme hela dagen. Nästan lite för varmt, hade ju inte skadat om det fläktade lite liksom. 
 
Började dagen med att jobba 1 timme under morgonen, så fort Ev åkt till skolan så åt jag fukost sedan la jag mig ute i 2 timmar innan jag åkte iväg till gymmet och tränade. Efter gymmet så åkte jag hem och åt snabb lunch sedan hämtade jag upp Ev från skolan. Han hade bränt sig ganska bra i ansiktet idag av solen så kände att vi borde vara inomhus resten av kvällen. Vi spelade en massa spel, kollade på film samt åt middag framför tvn! mysigt. 
 
Nu har han lagt sig i vanlig ordning, sitter här och kollar på lite sidor ang Grand Canyon, längtar tills mamma och Lasse kommer! då ska vi dit och hikea, kommer bli gymt. mäktigt att se!
 
Kan nämna här att jag bjöd mina värdföräldrar på salt lakrits haha, dom var inte så imponerade av det...kände det på mig. Men det andra salta/sura godiset tycktre dom om, Ev med!
 
xoxo

Food Factor # Day 24

 
Allt med träning och diet flytter på hur bra som helst! dieten känns knappt jobbig längre, har så himla mycket goda recept att göra så känns knappt som en diet. Gymmet är just nu mig drog och mitt andra hem haha, längtar dit så fort jag kommit hem. Träna är det roligaste jag vet just nu! gäller att inte tappa motivationen bara. 
 
Dagens frukost: stekta ägg med spinat, keso + kanel, te.
Dagens lunch: Tacosoppa, + rester samma som igår.
Dagens middag: ( gjorde mig en himlans god middag idag! ) Ancho braised pork with garlic roasted asparagus + grönt. MUMSIGT som satan! köttet har tillagats i 8 timmar, det var så mört att det bara ramlade ihop när man skar i det.
 
+ satans massa vatten, kissar nästan 4 gånger i timmen haha, jobbigt värre.
 
Dagens träning: Abs + cardio. Kändes bra att träna mage idag, kände av det lite på vissa övningar men då hoppade jag bara över dom. Imorgon är det rygg och biceps med ptn. Jag har tur som har en snygg personlig tränare som tränar med mig varje dag gratis ;) haha, det säger vi inte nej till. Eller han tränar ju inte bara mig utan vi gör sällskap och tränar tillsammans, men det blir så han går ju igenom allt vi gör med mig samtidigt, roligt att ha en träningspartner haha. Dom kilon jag kände förut att jag började gå upp börjar jag gå ner igen, så det känns bra. 

sommar väder mitt i vintern?

 
Hej hej hemskt mycket hej!
 
Idag jobbade jag en timme under morgonen, När Ev åkte till skolan så åt jag frukost och tog det lugnt bara. Gick sedan ut och la mig och solade mellan 10-12, vi hade 33 grader idag! ( ja mamma jag hade solskyddsfaktor) var nästan jobbigt att ligga ute i och med att det inte fläktar något. 12:30 åkte jag till gymmet, tränade i 2 timmar sean åkte jag iväg och hämtade upp Ev från skolan. När vi kom hem så busade vi bara på som vanligt, han har varit super mysig idag <3. han springer omkring och säger att han längtar tills lördag då det är hans och min date night haha aw, när jag kom till skolan så satt han och pratade med lärarna om det med haha. gulleeee.
 
Har precis ätit en stor god middag, Ev ligger redan så jag har slutat. Ska stanna kvar bara o se om värdpappan vill gå ut med hunden. Värdmamman är ute med några kompisar. 
 
Nu är det bara 19 dagar kvar till mamma och Lasse kommer!!! längtar ihjäl mig. Jag och mamma håller på nu och bokar flyg och hotell och sånna saker överallt. eller mamma bokar och jag hjälper henne hitta hotell och så. Team work. Ska bli himlans skönt att åka iväg och resa lite. Skulle egentligen åka till Las Vegas nu den 22a mars men det blev inställt, kanske lite bra. Kände inte att jag hade ekonomi till resan ändå, måste köpa löparskor..kostar lite det med. Las Vegas kan jag ju åka till när som helst, är nära!
 
Nu blir det en lång dusch sedan lägger jag mig i sängen framför tvn!
Good night

Food Factor # Day 23

 
Dagens frukost: stekt ägg, keso + kanel, kopp te
Dagens lunch: Tacosoppa, stekta grönsaker, sallad och kyckling.
Dagens middag: Slow cooked asian beef + sallad.
 
Dagens träning: 1 1/2 timme legs, 60 squats samt 30 min cardio. Tränade med PTn idag med, lär garanterat kännas i benen i morgon! haha , det hoppas vi iallafall. Var några dagar sedan jag körde ben nu ju. Muskeln i magen känns i stort sett bra nu så jag ska köra abs i morgon, ska dock ta det väldigt lugnt!! Vill inte göra illa den igen haha. Hade en himla träningsvärk i armarna i dag kan jag lova, har haft det lite jobbigt att lyfta dom. Är nog helt återställd i morgon dock :).. i armarna iaf haha.
 
Nuu ska jag lägga mig och kolla på film sedan sova, behöver min skönhetssömn!
godnatt

  • Tillbaka till startsidan

  • Sanna heter jag, är 21år och kommer från Sundsvall.
    Den 5 November 2012 flyttar jag till USA för att arbeta som Au Pair i Phoenix, Arizona. Jag kommer att bo hos en underbar familj och ta hand om en liten pojke på snart 4år. I bloggen kan ni läsa om mitt år som Au Pair och allt som hör till.

    Svarar gärna på frågor, både här & på [email protected]


    dagar i USA

    Sweden
    Arizona