/

New York

 
Bjuder på lite bilder från New York.

Gallo Blanco

Slapp dag idag! Jobbade bara mellan 7am - 10:30 am. När jag slutat så åkte jag iväg till Builtmore för att lämna tillbaka en väska som var trasig, dom tog inte tillbaka den så det sket sig. Åkte sedan vidare till Ev´s skola för att hämta upp hans mjukisdjur och lite sånna grejer, vidare sen till en körskola för att hämta upp en teoribok. Det låter lite, men avstånden mellan allt här är så stort så allt tog nästan 3 timmar haha. 
 
Värmammans syster är här med henne son. Dom kom hit runt 11:00am i morse. Fullt ös här hemma, pojkarna busar som satan. Jag har skypeat med mamma en snabbis sedan har jag legat ute och läst en bok i 2 timmar, skönt med kvällssolen. Nu har jag precis duschat, klockan 5:30pm ska jag möta upp 3 tjejer på Gallo Blanco, det är en resturang som ska ha super bra mat + Happy Hour nu under eftermiddagen. 
 
Jag ska börja kolla adressen till resturangen nu sedan göra mig klar för att åka iväg. 
Ledig hela dagen i morgon med! super skönt.

Sjukt barn.. (varning för känsligt inlägg)

 
Igår började jag dagen med att hjälpa Ev komma iväg till skolan, hans mamma skjutsade honom dit. Efter 1 timmes jobb så var jag ledig mellan 7:30am -2_30pm hah, jobbig arbetsdag. Under den tiden så åkte jag iväg och mötte upp Peggy och hennes lilla värd son. Vi tog en promenad bort till Copper Star Coffee. Satt där och pratade ett tag tills lillkillen började bli otålig, sedan tog vi en promenad hem till henne igen. Jag var hemma hos mig igen runt 11am. Då gjorde jag ordning en skål med frukt, tog på mig bikinin och la mig ute och solade i 3 timmar. Solen var suuper skön igår! har fortfarande nästan hela Snabba Cash 2 boken att läsa så jag använder den som min "solbok" nu haha. Så jag har något att göra när jag ligger ute. 
 
2:30 åkte jag iväg och hämtade upp Ev från hans skola, han låg och sov när jag kom dit så han vart ganska grinig när jag väckte honom. Hela bilresan hem var han knäppt tyst, sov fram och tillbaka. När vi väl kom hem så vägrade han kliva ur bilen. Försökte muta honom med allt möjligt haha, inget fungerade. Tänkte att han fortfarande var trött så kanske därför han var grinig. Fick till slut lyfta ut honom ur bilen och bära honom in. När vi kom in så gick han direkt och la sig i sängen. I vanliga fall brukar han springa till sitt lego eller något annat. Tänkte fortfarande att han bara var trött. Sedan säger han : - min mage gör ont, det känns konstigt. Så jag ber honom prova gå på toaletten och se om det är det. Efter det så kommer han tillbaka och lägger sig i sängen igen, reser sig upp och gör en konstig min och börjar tok grina. Utan förvarning så börjar han took spy i sängen. Jag flyger upp, flyfter honom hela vägen till toaletten. Under hela vägen till toaletten så spyr han konstant. Lill gubben grinar och är helt skräckslagen, han hade aldrig spytt förut så han visste inte vad som hände. Han var skräckslagen hah, minisen. Jag är överkänslig, försöker vara med honom på toaletten men jag kände att jag skulle också bli sjuk om jag var där inne med honom. Så jag var tvungen att stå utanför toaletten och skrika : - Det är okej! ingen fara, försök håll dig över toaletten bara! haha, mardröm. Efter det ställde jag honom i duschen medans jag var tvunegn att städa upp överallt. Ringde Ev´s föräldrar så dom fick komma hem. Han vart sjuk en gång till under eftermiddagen precis innan dom kom hem. Resten av kvällen så la jag honom i soffan så han fick kolla på Alvin and the chipmunks. Galet jobbig eftermiddag, jag har aldrig tagit hand om ett barn som är sjuk på det sättet. Svårt att veta vad man ska göra, men det gick bra. Jag slutade 7:30pm, skippade middagen och gick direkt och la mig . Apptiten var inte på topp.
 
Goda nyheten är idag att ingen annan här hemma vart sjuk, alla går runt och mår illa men jag tror mest det är psykiskt haha. Ev var inte mer sjuk under natten heller så jag tror han kommer må bättre idag. Klockan här är 7am, han sover fortfarande!! mirakel. Jag skulle egentligen börja jobba 6:30am men svårt att jobba när han sover. 
 
Idag jobbar jag bara till 11:30 sedan är jag ledig. Planen var att jag skulle iväg och möta Gerda vid Bultmore för lunch. Men deras städerskor skulle komma idag så hon var tvungen att vara hemma. Jag tror jag ska åka iväg och handla lite sedan kanske ligga ute lite i solen för ovanlighetens skull haha. Träna lite med.
 
Ska avrunda nu innan han vaknar, förbereda hans frukost.
Ha en bra dag!
 

Tuesday

 
Idag var min första riktiga arbetsdag! gick bra, lite ändrade planer bara. Blev inte så jag skjutsade Ev till skolan idag. Hans mamma hade under morgonen berättat för honom att jag skulle skjutsa honom till skolan och då hade han börjat grina haha, stackarn. Men jag förstår honom, allt är nytt för honom. Han är så van vid att hans mamma och pappa gör allt med honom, och nu helt plötsligt så ska jag vara med han överallt istället. Det kommer nog ta ett litet tag innan han känner att han litar lika mycket på mig som hans föräldrar. 
 
Istället så hjälpte jag till under morgonen med frukost osv. När dom åkte till skolan så åt jag frukost sedan hade värdmamman skrivit en lista till mig med ärenden. Var iväg och handlade lite mat, lämnade tillbaka kläder samt åkte till Party City och köpte en massa Legoparty grejer! Ev fyller 4år nu 5 december, men vi ska ha födelsedagskalas för honom redan nu den 1 december. Efter ärendena så gjorde jag iordning en massa frukt, tog på mig bikinin och la mig och vilade ute i 2 timmar. 2:30pm åkte jag till Ev´s skola och hämtade upp honom, gick bra! inget bråk alls. När vi kom hem så lekte vi med lego, färglagde och lekte ute. 
 
Nu har jag i vanlig ordning precis läst honom en saga och lagt honom. Ska gå ut till mitt hus nu och försöka färga mina ögonfransar. Sist jag gjorde det så fick jag färg i hela ögonen hah, det gjorde ungefär lika ont som det låter.
Wish me luck!
 
 

Social Security Center

 
Goddagens!
Idag har varit en väldigt tråkig och lång dag. Började med att jag sov typ 3 timmar inatt, vilket gjorde att jag var övertrött i morse. Fixade ordning Ev och hans lunch i vanlig ordning. Jag körde honom fram och tillbaka till skolan, med värdmamman bredvid. Jag hittade dit helt själv fram och tillbaka! Efter att vi droppat av Ev på preschool så åkte vi tillbaka hem igen. Jag tvättade och åt frukost sedan åkte jag till Social Security center i Phoenix Downtown. Jag måste ha ett social security number/card så jag kan ta körkort, öppna bankkonto osv. Jag var där mellan 11:40am-3pm, vilket jävla skämt!!! Jag hade typ 400 nummer framför mig haha. Hela min dag gick åt att sitta i det där vänterummet. Aja, efter många om och men så var det min tur. Får troligen hem kortet inom 10 dagar. 
 
Efter Social Security Center åkte jag och värdmamman direkt och hämtade Ev från Preschool. När vi kom hem så lekte jag och Ev med lego, jag badade honom och nu ligger han och ska sova. Jag har precis läst 2 sagor för honom. 
 
Den här dagen var över tråkig, inget intressant att säga egentligen. Jag är super trött och lär somna otroligt tidigt ikväll. Imorgon är första gången som jag ska jobba helt själv, jag ska köra och hämta Ev från preschool helt ensam, hoppas på det bästa! Vore typiskt om jag körde vilse med honom i baksätet. Får ta med mig matsäck och hoppas på det bästa haha. 
 
Sleep tight!

Face burned...!

NEW IN: ( Träningslinne  Victoria´s SecretT-shirt - kommer inte ihåg, Jeans - LovecultureVäska - ClairesSkor m nitar - Urban OutfittersSkor svarta - H&M2 parfymer & 2 bodylotions - Victoria´s Secret
Nagellack - Forever 21. )
 
Blev inte så jag åkte till tatueringsstudion förut, istället mötte jag upp 2 andra tjejer på Fashion Square. Jag körde dit och hem utan problem! mihi. Blev lite shopping, är fortfarande saker jag behöver. Hittade det viktigaste iaf. Kom ganska nyligen hem från Scottsdale, ska busa lite med Ev nu sedan lägga mig och se film.
 
Vi köpte förresten våran julgran idag!... plast. Var lite trist, hade verkligen velat haft en riktig gran. well well..
Mitt ansikte är sönderbränt! på riktigt. Min värd pappa mobbar mig hela tiden haha, jag tror till och med jag lyckats bränna ögonen? är helt röd i ögonen. Solen är starkare än man tror, galet. Jag lär ju ligga ute i morgon med, men då blir det till att ligga på mage en keps och kanske läsa en bok. Ska försöka vila ansiktet lite. 
 
Börjar jobba som vanligt i morgon, 06:30am. Fick se mitt schema idag, ser bra ut. Så fort jag får det ska jag visa det.
 
Aja, nu ska jag gå och stoppa mitt huvud i vatten, good night :)

Mill Ave, Tempe

(Mill Ave)
 
(Bilder från paraden och middagen igår, dom hade suuuper bra mat där! Jag åt en California Burrito)
 
Kom fram till Phoenix igår runt 11am, vi åkte hem och packade upp lite sedan tog jag på mig bikinin och la mig ute i solen i en timme. Runt 1pm, åkte jag och Peggy tåg in till Tempe, Mill Ave. Där mötte vi upp 2 andra tjejer, vi åt frozen yogurt, kollade på en jätte fin parad och åt god mexikansk mat! Var en väldigt trevlig kväll igår. Skönt att vara ledig och få träffa lite andra människor än familjen. 
Chicago resan var super bra! men det känns ganska bra att vara hemma i Phoenix igen, så man får lite värme haha. 
 
idag skulle jag försöka sova ut, gick inte så bra. Vaknade 9am, jag verkar inte kunna sova längre än så. Jag tränade lite styrka sedan åt jag en god frukost med värd familjen. Efter frukosten la jag mig ute och solade i ca 2 timmar, aaas skönt. Solen är så jäkla varm, farligt stark också.  Nu ska jag nog strax iväg och möta upp Peggy, hon är och tatuerar sig någonstans i Downtown Phoenix. Jag tror vi ska åka och shoppa lite efter, ev en fika på Starbucks.
 
 

Galet redo att åka tillbaka till sommaren!

 
Godmorgon!.. kl. här är 04:35am, trött som ett hus är jag. Har precis packat ihop det sista och tvättat av ansiktet. Vi ska börja packa bilen om typ 10 min. Somnade fööör sent igår, runt 1am. Sen vaknade jag av mig själv 3am och satte på CM på datorn i sömnen? ända tills jag insåg att jag kunde sova en hel timme till haha. Stressad tjej, jag är alltid så här när jag ska resa.
 
Vädret i Phoenix är varmt och skönt, längtar ihjäl mig efter att få komma hem och dra på mig bikinin igen.
 
 

Robot Factory

 
Idag var sista dagen i Chicago, imorgonbitti flyger vi hem till Phoenix igen. Idag så tog vi det bara lugnt under morgonen. Runt 11am åkte vi till Robot Factory, det var ett stort ställe med en massa bord fulla med lego! Där kunde man bygga hur mycket lego man ville, dom hade även pärmar där man kunde välja vad man skulle bygga om man inte hade några ideér. Det va jag, värdmamman, värdpappan, Ev och Ev´s farmor som var där, jag tror att vi alla hade lika kul haha. Roande att bygga lego, jag byggde en basebollspelare! väldigt stilig.
 
Efter Robot Factory så åkte vi till en mexikansk resturang och åt lunch, åkte sedan hem för en nap. Jag vilade inget, istället så skypeade jag med mamma, syrran och pappa. Nu under kvällen så har vi bara myst i soffan och lekt med ännu mer lego. 
 
Nu ska Ev sova strax så jag ska börja packa ihop alla mina saker så det är klart tills i morgon när vi åker. Flygplatsen ligger en timmes bilkörning här ifrån så vi måste åka tidigt om vi ska hinna checka in osv. Väckarklockan ringer 4am imorgonbitti, vårat flyg går 7am. 
 
XOXO

Happy Thanksgiving!

(lite bilder från stan idag)
 
(lite dåliga bilder från uppdukningen idag, vågade inte fota allt för mycket. Som svensk drog jag redan för mycket uppmärksamhet till mig haha)
 
Idag har varit en bra dag! trots lite tråkigheter.
Dagen började 06:30am, jag klev upp gjorde i ordning mig och åkte sedan in till Chicago med 07:28am tåget. Var framme en timme senare, tog en taxi från tågstationen till Hotel Avenue där Ann-Britt (min moster) bodde.
Ann-Britt jobbar som flygvärdinna och flyger till Chicago ibland, den här gången hade vi sån tur att vi lyckades vara i Chicago samtidigt! Var sååå kul att se henne, skönt att träffa lite familj. 
 
Ann-Britt hade även med sig en kompis till Chicago. Så vi tre promenerade runt på gatorna inne i stan, såg massa fina byggnader och parker. Vi hade sån himla tur med vädert! Vi hade upp till + 14 grader under dagen. Vi kunde till och med sitta ute på en uteservering och fika på Starbucks! mysigt värre. Medans vi satt på Starbucks så passade vi på att ringa mamma på skype och prata med henne lite med. Vi vandrade omkring på gatorna i nästan 4 timmar innan det var dags för mig att åka tillbaka mot Forest Lake. Jag skulle ta 1:30 pm tåget, duktig som jag är så vill jag alltid vara i tid när jag ska med tåg etc. Är på tågstationen 1pm, inser då att tåget inte går förrän 2:30pm, jag har råkat kolla fel på tågschemat!! iiirriterande,får ringa min värdmamma och be om ursäkt att jag blir sen, sen sitta och vänta på tågstationen med nästan inget batter i telefonen i ca 1 1/2 timme. awesome.
 
Väl i Forest Lake så var matlagningen på full gång! Thanksgiving är väldigt stort här borta i USA, så vi skulle ha stor fest här hemma. Kl 5pm började det rulla in folk, vi blev ända upp till 50 personer! galet mycket nya människor haha. Alla var väldigt trevliga och sociala, lätta människor. Vi åt massvis med mat och drack gott, jag tror aldrig jag ätit så mycket mat förut! mår fortfarande illa. Gott men mättande. Runt 8pm så gick jag och Ev upp på mitt rum och kollade på Alvin and the chipmunks (hans nya favorit film). Myste på ett tag sedan runt 9pm så la jag honom. 
 
Efter Ev hade somnat så kom värdmamman in till mig och berättade hur tacksam hon och värdpappan var över att jag var hos dom och hjälpte till så mycket. Att dom är tacksam över att jag behandlar Ev så bra och att jag gör ett väldigt bra jobb. Det var otroligt kul att höra, blev helt rörd haha. Jag har inte riktigt fått någon feedback på allt innan så jag har inte riktigt vetat hur dom känt över allt. Speciellt när jag blev sen och sånt idag från stan. Det var dock inget hon såg som en stor grej, skönt att dom är enkla och ha att göra med. 
 
Så, vad tycker jag om thanksgiving?
Det har varit en super trevlig kväll, mycket god mat och nya människor. Jag har dock inte sett Thanksgiving som något speciellt, för mig så betyder ju inte riktigt thanksgiving något i och med att vi inte firar det hemma. Men jag är väldigt tacksam över att jag fått vara med och firat thanksgiving här i USA med underbara människor. Helt klart en toppendag!
 
Nu ska jag lägga mig och se CM, har sovmorgon ända till 08:30 i mogon!
Imorgon är sista dagen i Chicago, på lördag morgon så åker vi tillbaka till Phoenix.
Ska bli ganska skönt att komma hem till värmen igen, men Chicago har varit grymt! helt klart något man måste se.
 
Godnatt! :)

Legoland

 
Idag har jag och Ev varit på Legoland! Vi var där i ca 3 timmar och bara roade oss, eller han roade sig iaf haha. 
Det var stort, men ändå mindre än jag trodde att det skulle vara. Ev är fortfarande ganska liten så han vågade sig inte på 4D Lego filmen eller Lego karusellen, vilket gjorde att vi endast kollade runt på lego grejer. Men det var mysigt ändå, Ev hoppade lite i hoppborg, byggde lego och åt god lunch så vi båda hade en mysig dag.
 
Efter Legoland så åkte vi hem igen, kollade lite på The chipmunks och gick sedan ut för en promenad. I köket står 5 stycken och förbereder mat inför Thanksgiving imorgon, heeelt galet mycket mat. Det ligger döda kalkoner överallt haha. Ska bli spännande att se. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt! Min moster är i Chicago så jag ska ta 07:28 tåget in till stan för att träffa henne, det ska bli roligt.
 
Nu ska jag se CM i vanlig ordning, sedan sova! 
Jag är trött hela tiden, jag kan ju knappast vara jet lagd fortfarande??, jätte skumt är det iaf.
 
Puss&Kram Sovgott

Downtown Chicago

 
Den här dagen har varit väldigt avslappnad och skön! började 9am, då åkte vi in mot staden för lite lek i lekparken, jag behövde inte vara med och leka så dom droppade mig vid ett jätte stort shoppingcenter! Gick runt där i nästan 3 timmar innan dom plockade upp mig igen. Väl där så var jag in i nästan alla affärer, jag var ute efter ett par jeans och någon tröja. Shopping blev det! men inget av det jag var ute efter. Istället kom jag hem med produkter från Pink och Victoria´s secret, det är som att butiken ropar efter mig. Jag kan inte gå förbi den utan att gå in och köpa något, vi hör ihop...
Med mig hem fick jag bh, trosa, 2 parfymer, 2 bodylotions samt ett träningslinne!
 
Vi var hemma igen runt 3pm, jag hoppade in i en lååång skön dusch innan vi skulle iväg och leka lite yttligare i en lekplats en bit bort. Vi var där i ca 1 timme, sedan drog vi oss hemåt, det är så kallt ute!
Värd föräldrarna skulle ut på deras "date night" ikväll, så dom åkte iväg runt 6pm. Jag och Ev blev ensamma! första gången jag ska vara med honom själv, samt lägga honom. Vi hade pizza/film kväll sedan blev det en dusch för hans del. Avslutade kvällen med att jag läste lite sagor innan han somnade.
 
Nu har han precis somnat! jag tänkte krypa ner snart jag med, jag tror vi ska på Lego Land imorgon...yeeey.
 
Sovgott!
 

Såsigt värre

 
Idag har jag och Ev lekt heeela dagen!, min arbetsdag startade 8am, då åt vi frukost och gjorde oss redo. Runt 9:30am åkte vi mot ett barn museum, inte samma som i söndags. Jag och Ev var där och lekte, åt god lunch och busade hela dagen. Runt 4pm, åkte vi iväg till en stor lekpark och lekte lite till haha. Väl hemma efter 5pm, trött som en häst. Det är jobbigare att leka än vad man tror haha.
 
Vi beställde hem mat från en fransk resturang idag, jag beställde pasta med basilika och mozzarella! Helt ok, hade den gjorts hemma i Sverige hade den varit dubbelt så god. Jag är inte riktigt något fan av maten här, kanske blir bättre med tiden men just nu så är jag inte så förtjust. Allt mat kommer UTAN SÅS!!! jag dör, varför skulle man någonsin villa äta något utan sås? en torr kyckling med lite torrt ris, med lite torra grönsaker på sidan om, awesome. För mig så blir det mesta torrt utan sås. Hemma äter jag sås med kött, inte kött med sås. Portionerna här är gigantiska! tredubbla så stor som i Sverige. Här her dom ofta upp maten på ens tallrikt, vilket gör att jag egentligen oftast måste lämna mat?.. vilket jag inte vill göra, så isället äter jag upp all mat för att verka artig, samtidigt som jag känner hur matkoman börjar komma haha. 
 
Det första jag ska göra när jag kommer hem till Phoenix, är att åka och köpa grädde och grejer! Även om det inte är normalt här att ha sås till maten, så får vi ta och ändra på det. 
 
Peace out! -.-
 
 

The children's museum

 
Dagen har varit väldigt lugn, jag har varit "ledig" hela dagen, men har ändå valt att vara med min värdfamilj. Vaknade 07:30am i Chicago tid, åt frukost sedan 9am så åkte vi in till Chicago och gick på barn museumet, det var ganska grymt faktiskt. Ev älskade det! Han är helt besatt av brandbilar, och på museumet så fanns det en hel brandbils avdelning. Vi var där till ca 1pm, sedan åkte vi till en telefonbutik och fixade ett amerikanskt nummer till mig. Så alla förstår det nu så har jag ett amerikanskt nummer, mitt svenska simkort är sönder klippt så det existerar inte längre. Ni kan kommentera inlägget om ni där hemma vill ha det. Anyway.. när vi väl kom ut från telefonbutiken så hade jag lyckats lura i min värdmamma att köpa en Iphone 5 haha. Aaaavis, jag ska köpa en väldigt snart jag med. Dom kostar bara $650 här, ca 4550:- svenska kronor! billigt värre.
 
Efter telefonbutiken så åkte vi iväg på en playdate med 2 andra små kiddos, as söta!
Vi var där i ca 1 1/2 timme sedan åkte vi vidare hem mot J´s föräldrar. Väl hemma så serverades det godmat med trevligt sällskap! J´s 2 systrar var och hälsade på, jätte trevliga. 
 
Klockan här är nu 9pm, jag har fakitskt redan krypit ner i sängen haha, tänkte att jag skulle hinna kolla ett avsnitt CM innan jag somnar. Nu kommer jag att jobba mån,tis,ons,tors,fred, sedan är jag ledig lördag och söndag. Lördag och söndag räknas som min lediga helg i november. Vi flyger hem till Phoenix på lördag men väldigt tidigt, så vi är i Phoenix redan 11am tror jag. 
 
Sovgott!
 
 

Welcome to Chicago

2 dåliga bilder på mitt gästrum, bilderna är orättvisa. Rummet är mycket finare i verkligheten.
 
Resan till Chicago gick bra och snabbt, jag kollade på typ 4 avsnitt Criminal Minds sedan var vi framme. Väl i Chicago så hämtade vi upp en hyrbil sedan åkte vi till Värdpappans föräldrar, vi ska bo hos dom under veckan. J´s föräldrar bor i det sjukaste området, det är typ vallgravar och slott här i området. J´s föräldrars hus är galet stort, det är typ ett slott med portar och grejer. Det är så stort här inne att jag nästan behöver en karta för att hitta till köket. Jag förstår knappt varför man vill bo så här stort? måste ju vara jobbigt, snacka om träningsvärk man ska ha i benen efter en dag hemma i huset bara haha. Som jag förstod det så jobbar både J´s mamma och pappa som antikhandlare i Europa? något sånt. ALLT dom har hemma är antikt och antagligen överdrivet dyrt. 
 
När vi kom hit så vart det middag, kyckling med sparris! mumsigt. Efter middagen så lekte jag och Ev med lego, han hade fått någon stor lego polisbyggnad som jag hjälpte honom att bygga ihop. Jag är som vanligt as tråkig och trött, så jag har redan lagt mig i sängen. Ska slå igång Criminal Minds snart. Jag bor i ett gästrum på övervåningen, super mysigt.
 
Jag vet inte vad det är, men har känt mig jätte konstig hela dagen. Känt mig less, irriterad och på dåligt humör. Vet inte om jag sovit dåligt eller om det är något annat, jobbigt är det iaf. Jag har självklart inte visat värd familjen det humöret men jag kommer på mig själv hur jag sitter och diskuterar med mig själv i huvudet haha. Alla här är väldigt snälla, men jag känner mig helt ärligt lite obekväm. Allt är så nytt, alla människor är så nya. Jag vet ibland inte hur jag ska bete mig. Min värdfamilj vill att jag ska vara en "familjemedlem", vilket jag tycker är super bra! Men sen samtidigt så är jag ju faktiskt en som arbetar för dom. 
 
På tala om ingenting så har jag börjat fått besvär med mina visdomständer igen, dom har inte rört sig på länge så tandläkaren sa att det inte skulle vara någon fara. Just nu vet jag inte riktigt om dom rör på sig eller vad det är frågan om, men ont har jag. Jag tror inte jag kommer behöva dra dom under tiden jag är här, men om jag skulle behöva göra det så kostar det mig ca $2000 per visdomstand, dvs ca 14,000:- svenska kronor. Då är det fan billigare att åka hem till Sverige, gå till tandläkaren och sedan åka tillbaka till USA igen haha. Galen summa. Det är säkert ingen fara men jag kan inte låta bli att tänka på det.
 
Nu ska jag försöka lägga mig, jag är ledig i morgon men jag ska ändå upp tidigt för att följa med värd familjen på antingen zoo eller museum :). Godnatt från "Greveholm".

  • Tillbaka till startsidan

  • Sanna heter jag, är 21år och kommer från Sundsvall.
    Den 5 November 2012 flyttar jag till USA för att arbeta som Au Pair i Phoenix, Arizona. Jag kommer att bo hos en underbar familj och ta hand om en liten pojke på snart 4år. I bloggen kan ni läsa om mitt år som Au Pair och allt som hör till.

    Svarar gärna på frågor, både här & på [email protected]


    dagar i USA

    Sweden
    Arizona