/

Arizona Driver License

Haloj!
 
 
Igår var jag och Ev bara hemma hela dagen, myste framför film och tog det lugnt. Han kände sig piggare i morse så det hjälpte nog för honom att vara hemma från skolan lite. Jag gjorde köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt till middag igår! värdmamman och Ev tyckte väldigt mycket om det, roligt! :). Jag uppskattade den svenska maten mest tror jag. Åt alldeles för mycket. 
 
Idag så jobbade jag först mellan 6:30-8:70. Skjutsade Ev till skolan, sedan åkte jag och mötte upp Peggy för en kaffe på Cooper Star. Efetr det så åkte jag och spärrade mitt bankkort, tankade bilen sedan åkte jag ut mot Scottsdale för att ta mitt teoritest/körtest till körkortet. FICK GODKÄNT PÅ BÅDA!!!!! Fan vad bra det känns, nu ska jag aldrig mer öppna en teoribok igen. fotot på körkortet var dock så jäkla fult så jag svimmade nästan när jag såg det. Det där lär jag ju aldrig komma in på krogen med..hahha skoja. Men helt seriöst så är det nog den värsta bilden jag sett på mig. men men... jag har åtminstonde ett giltitgt körkort här! Nu slipper jag gå runt med mitt pass varje dag i plånboken.. jobbigt värre om jag skulle tappa det. Kan passa på att berätta att mitt körkort här kostade hela $10!.. dvs typ 70 svenska kronor haha. helt galet billigt, tuggummi är fan dyrare.
 
Till middag idag gjorde jag kyckling enchiladas med guacamole, salsa och cheddarost. MUMS! svårt att hålla figuren när man älskar ost och allt som är onyttigt haha. Nu slutar jag om 15 min, då ska jag iväg och träffa upp några kompisar. 
 
BTW! En Svensk au pair flyttat hit till Phoenix i fredags!! och hon bor bara 17 min från mig. gryyyymt :))
 
xoxo.

Mama

 
I lördags så jobbade jag i 10 timmar, jag och Ev var på Puppet Show sedan så lekte vi bara hemma och hade lite mys under kvällen. Runt 10pm mötte jag upp Romaine för en kaffe sedan tvär slocknade jag 11pm. 
I söndags så började dagen med Au Pair möte i Tempe på en resturang som hette Cadillac Ranch, trevlilgt att träffa alla igen, samt dom nya au pairerna! dock väldigt dålig mat, torr + att det tog 100 år att få in maten. Var där i typ 2 timmar sedan gick jag och några andra tjejer vidare till ett Café och fikade och pratade en massa. 
 
Under kvällen så var jag utbjuden på bio, vi såg "Mama". SE DEN INTE!! för det första så var den skit konstig + att den var hur läskig som helst haha. Jag förstår inte hur jag kunde bli övertalad att se en skräckfilm på bio..besviken på mig själv. Satt i stort sett och blundade hela filmen. Nästa gång ska jag välja film haha. Men det var en väldigt mysig kväll annars! :) Var hemma runt midnatt, kunde inte sova pga skräckfilmen. Satte igång Ice Age och tände lamporna i hela huset haha..suck.
 
Idag så är Ev sjuk :/. så vi är bara hemma och försöker bli frisk. Vi har lekt en massa nu under morgonen, nu försöker vi varva ner lite så han kollar på Lorax, ska äta lite lunch snart sedan är det nap-time. Under om jag ska sova lite samtidigt? haha.
 
Något annat roligt som hänt..? Jag tappade mitt bankkort i fredags på krogen. Great. Måste spärra det och beställa ett nytt. Värdpappan är bortrest i 3 dagar...vilket betyder GRÄDDE!! OST!! SÅS!! haha, vi längtar alla tills middagen. Jag lagar mat under dom här dagarna. muuuuums. 
 
aja, nu ska jag gå och pussa på Ev lite.
 

Old Town Scottsdale

Goddagens!
 
I torsdags så tror jag inte att jag gjorde något speciellt? jobbade typ bara och träffade Peggy för fika. Kanske gjorde något annat men kan inte komma på det nu. Igår jobbade jag till 5:30pm, åkte och mötte Johanna på Fashion Square strax efter det. Vi shoppade lite sedan köpte vi med oss mat hem till henne. Förfestade och käkade hos henne innan vi åkte in mot Old Town Scottsdale. Hade en riktigt bra kväll ute! lite skumma stalkers men annars helt ok! men mycket sköna människor med. Tänkte inte ens skriva hur sent det blev, kan säga att jag behöver min skönhetssömn inatt.
 
Började jobba 12 idag, just nu sitter jag och Ev och kollar på madagaskar. Vi ska börja åka iväg mot en Puppet show snart haha. 2 mad mice? eller något hette showen. Ska bli intressant att se. Vi har haft världens kaos väder här inatt och under morgonen/dagen. När jag skulle åka hem från Johanna i morse så kunde jag knappt komma fram på vägen. SÅÅÅ mycket vatten överallt, vattnet har liksom ingenstans att ta vägen så det ligger kvar på vägen. Folk kan inte köra i det här vädret heller så låg typ i 30mph på motorvägen! tog ett tag att komma hem kan jag säga. Men det var otäckt! lätt att få vattenplaning. 
 
Nu måste jag springa, jag och Ev ska iväg på showen. 
pussss

Lady Gaga pictures

 
Här kommer lite bilder sen konserten, som sagt så dog min kamera efter halva kvällen så har tyvärr bara bilder från det.

A lot have happened since november 5...

 
Det känns helt galet att jag har varit i USA i 80 dagar redan! Tiden springer verkligen förbi. Jag kommer ihåg innan jag åkte när jag läste au pairers bloggar och dom skrev " - Tiden kommer gå så himla snabbt, du kommer nästan känna dig stressad." Yeah right tänkte jag, jag hade känslan innan jag kom hit att 13 månader skulle gå jätte segt, att jag skulle få hemlängtan och sånt. Men nu efter 80 dagar så förstår jag verkligen vad dom menade. Det känns overkligt att jag redan varit här så länge. Otroligt mycket har hänt mig under 80 dagar, både tråkiga saker och roliga saker. Man har varit med om otroligt mycket och känner sig mer självständig, jag känner mig mycket starkare och säkrare i mig själv än innan jag lämnade Sverige. Jag tror det är en väldigt bra erfarenhet att åka iväg och göra en sån här sak när man är i den här åldern, man växer väldigt mycket som person. 
 
Jag kommer ihåg innan jag lämnade Sverige, allt kändes så overkligt. Jag tror inte jag insåg att jag skulle åka förrän samma morgon som mitt plan skulle åka mot New York. Natten intill min avresa så vaknade jag och hade panik, tänkte för mig själv : Vad fan håller jag på med?? det här kommer aldrig sluta bra haha. Tanken av att bara släppa allt i Sverige för att flytta till USA helt själv utan vänner eller familj kändes svårt. Men så fort jag kom till New York och träffade alla sköna au pairer så kändes allt mycket bättre, man kommer in i det ganska snabbt. Man är omkring så många personer som är i samma situation, man är inte riktigt ensam. Jag har inte haft någon hemlängtan alls än så länge, Just nu känner jag mer nästan lite mer panik över att jag vet att jag måste åka hem inom 2 år haha. Jag är glad att jag gjorde det här valet! Så länge man har viljan så kan man göra precis vad man vill, man måste bara våga ta lite risker. 
 
Under 80 dagar så har jag hunnit besökt 5 olika ställen i USA: New York, Chicago, Phoenix, San Diego-CA, Riverside-CA. Är roligt att få se så många nya platser och man lär verkligen känna folk överallt. Folk här är så sociala, ibland för sociala haha. Men det är kul att träffa på så mycket folk, Idag så känner jag nästan någon i varje stad i USA tack vare skolan i New york. Har träffat nya människor från hela världen, super kul! Vissa skumma människor och vissa sköna människor haha. Alla är vi olika.
 
Idag är det även bara 67 dagar kvar till mamma och Lasse kommer på besök! tiden kommer gå fort fram tills dess. Ska bli skönt att få träffa lite familj. Jag har mycket resor planerat innan det så jag vet om att det kommer vara 1 april väldigt snart!
 

80 dagar i USA!

 
Heluu.
 
Idag är jag trött och har träningsvärk i baklåren haha. Inte gör det än piggare att det regnar ute heller. Jag är dock väldigt glad över att det äntligen regnar!! men känns konstigt, känns inte som att man är i Arizona längre. Arizona blir ett helt annat ställe när det är mulet och regnar. Tur att det i storts sett aldrig händer.
 
Gårdagens Lady Gaga konsert var hur bra som helst! Hon spelade i US AIRWAYS CENTER, ligger ca 10 minuter från mitt hus.  Jag tror det var 15000 människor där. Riktigt mäktigt att se henne live. Det är dock svårt att avgöra om hon är som hon är som person eller om hon går på droger haha. Hon är väldigt extrem, visade rumpan för publiken och det var väldigt mycket sex. Något som var roligt med showen var att hon hade överraskningar hela tiden. Hon ringde random människor i publiken på deras mobiltelefoner och sjöng för dom samt bjöd dom på efterfest bakom scen efter showen, hon tog även upp en liten flicka på scen som hon höll i handen under en låt medan hon sjung, frågade flickan om hennes drömmar osv. det var fint.  Jag har aldrig förut lagt märket till hur bra röst hon har, hon är otroligt bra på att sjunga. Nästan så jag tyckte hennes låtar var bättre live än inspelat. 
 
Showen höll på i 2 timmar och 15 minuter, men vi var där till 7pm för att det var en DJ som spelade innan Lady Gaga körde igång. Så vi satt alltså i lokalen i 4tim och 15min!! Såå galet varmt blev det, för även om klockan är efter midnatt så är det ändå + 19 grader. Höll nästan på att somna under sista låten haha, inte ok. Men det var helt klart en grym show, värt pengarna! Det var en rolig kväll, roligaste är ändå när alla 15000 människor ska lämna konsertlokalen samtidigt…….suck.
 
Btw. min kameras batteri dog efter halva konserten!!!! typ det värsta som kunde hända haha, vad är oddsen liksom. less jag blev.
 
Just nu sitter jag och äter lunch, har precis kommit hem från Peggy. Jag åkte dit för att få lite hjälp att plugga inför teoriprovet jag ska göra imorgon. Det är väl typ det jag gjort idag än så länge. Pluggat inför körprovet samt sovit i 1 timme. Jag ska åka iväg och hämta Ev från skolan snart. Tråkigt väder ute så vi ska nog hitta på något skoj inomhus!
 
Jag har massor av bilder sen konserten igår, men måste rensa igenom dom först så bilderna kommer upp senare idag i ett eget inlägg. 
 
xoxo

Styrketräning

 
Godmorgon!
 
Igår så gjorde jag i stort sett ingenting förutom att jobba, latade mig hela dagen. Var bara hemma och kollade på tv, sov och skypeade. Det är inte ofta jag har sånna dagar så det är väl helt okej. Skulle träna igår men det gjorde jag inte...inte ens lite haha. När jag kom hem från att ha hämtat Ev på skolan så gick vi ut och lekte star wars krig samt spelade basket! skönt väder ute. Efter jobbet 7:30pm så åkte jag iväg och mötte upp Johanna för kaffe och surr på Starbucks. Vi satt ute och pratade till strax efter 10pm. Väl hemma så slocknade jag omgående.
 
idag så jobbade jag som vanligt en timme under morgonen. Nu har jag precis avslutat dagens träningspass. Körde 1 timmes styrka med och utan vikter. Tänkte att jag börjar lite lätt eftersom det var några dagar sedan jag tränade nu. Stretchade super länge så hoppas att jag inte känner av något i morgon. Nu är klockan snart 11am, jag hade egentligen tänkte att lagt mig ute och sola idag eftersom vi skulle få så varmt, men det verkar som att det ska vara mulet hela dagen? så jag skippar nog det. 
 
Ska hämta upp Ev 3pm så jag får se vad jag gör tills dess. Ska ju även på Lady Gaga konserten ikväll!! Ska försöka ta mycket bilder och lägga upp här på bloggen.
 
pussss

Cultural Care Au Pair

 
Bloggar nu även för Cultural Care, ni kan hitta min blogg på deras hemsida med! Roligt 
Klicka HÄR för att komma till sidan. 
 

San Diego bilder

Bildbomd från San Diego, där var dom sista :). Saknar redan det stället. Kanska man ska åka dit i Februair igen?

Phoenix Zoo

 
Igår så tog jag med mig Ev och Romanie ( en ny au pair från Schweiz) till Zoot som ligger här i Phoenix. Hade själv aldrig varit där så det var roligt. Vi gick omkring och kollade på djuren i nästan 5 timmar, åt lunch och tillslut så somnade Ev i vagnen. Det var nästan + 30 grader igår så det var skönt att vara utomhus och bara promenera omkring. Fanns många fina djur där, tråkigt bara att dom flesta låg borta i skuggan, vilket ibland var för långt ifrån för att kunna se djuren. Men tack vare att jag har en super bra ny kamera så kunde jag zooma in och få vissa av djuren på bild ändå. 
 
Vi var hemma runt 4pm, då gick jag och Ev ut och spelade fotboll. Vi var helt leriga när vi kom in haha, Ev tyckte den delen var roligast. Runt 7pm så åkte jag iväg och fikade på Starbucks med Peggy och Johanna. Vi satt nästan kvar till 10pm och pratade en massa. Planerade även lite saker inför helgen, ska bli skoj! När jag kom hem strax efter 10pm så började jag packa ur min resväska, var nog vaken till runt 1am igår så jag var ganska seg när klockan ringde nu 6am imorse. 
 
Hjälpte Ev med frukost/lunchlåda och klä på sig imorse, sedan när han och hans mamma åkte iväg runt 7:30am så gick jag och la mig och sov till 9:30am, nu är jag ännu tröttare haha. Jag kan ju sova ända till 2:30pm om jag vill men jag får typ dåligt samvete när jag sover under dagarna. Så nu sitter jag istället och äter frukost och ska snart byta om för att träna lite styrka och så. Kör jag en timmes pass idag så är jag nöjd. Gottade mig ganska rejält i San Diego så känner att jag måste komma igång nu igen efter 4 dagars upphåll. 

Back from San Diego

 
Im baaaaack!...tanned and more tired then ever haha. 
 
Blev visst ingen uppdatering i San Diego, hade inte riktigt tid. Är man bara där över en helg så prioterar man andra saker innan haha. Jag har haft en grymt helg iallafall!
 
Flyget dit tog typ 50 minuter, hur snabbt som helst. Tog en taxi direkt från Flygplatsen till hotellet som bara låg ca 6 minuter ifrån varann. Jag landade i San Diego 3:40pm, Runt 6pm så kom Enrica till hotellet. Enrica är en tjej från Italien som jag lärde känna i New York, super härlig! Vi snackade lite och bytte om, sedan tog vi en taxi in till Gaslamp District, Satte oss på ett Mexicanskt ställe och åt god mat och drack gott vin!. Blev ganska lugnt, vi var båda tråkigt trötta haha, Vi gick förbi Hardrock Café och tog en drink där med sedan runt 11pm så åkte vi tillbaka till hotellet. Enrica var trött och ville sova så jag åkte iväg och träffade en annan kompis en sväng, blev ganska sent så var hyffsat trött när Enrica vaknade 8am hahah, men men.
 
Lördagen så var vi som sagt på fötter tidigt! Började med en frukost på Starbucks uteservering, super skönt. Vi har verkligen haft tur med vädret den här helgen, skönt att sommaren börjar komma igen!
Efter frukost så tog vi en promenad till ett ställe som heter Little Italy, där har dom en marknad varje lördag morgon, jätte mysigt ställe! Där sålde dom allt från kläder, viner, mat till frukt. Vi gick runt där ett tag innan vi senare tog en promenad ner till piren. Från piren så tog vi en färga över till Coronado Beach, tog ca 15 minuter bara. Där var vi och kollade på staden, myste på stranden och åt god lunch, Coronado är ett galet fint ställe!. Vi Missade färgan hem 2 gånger haha, så vi var inte hemma i downtown förrän runt 4pm. När vi kom hem så var Enrica tvungen att dra, hon skulle åka till San Francisco under söndags morgonen så hon behövde åka hemåt och packa. Trist men inga sura miner för det! Jag la mig vid polen ett tag och läste och drack ett glas vin. 
 
Kl 6pm så åkte jag in mot downtown och mötte upp en annan kompis, vi vandrade omkring lite inne i stan och kollade. Slutade med att vi satte oss på en resturang/bar? och åt god mat och drack gott! Super trevligt. Satt där ganska länge innan vi drog vidare hemåt. Kvällen blev inte så jätte sen vilket är skönt, men vaknade runt 8am söndag morgon med så det var lite segt haha. Söndagen så låg vi och glassade vid poolen hela dagen, hur skönt som helst! Min kompis bodde på ett fint hotell i downtown och det hotellet hade poolområde och bar uppe på hotelltaket, galet nice. Vi låg där till runt 2pm sedan gick vi till en mexikansk resturang och åt lunch. Resten av dagen så låg vi vid poolen bara, slappade lite innan mitt flyg till Phoenix. Jag var hemma igår kväll runt 11pm. Trött som ett hus! Somnade inom 5 minuter. Känns ganska skönt att vara hemma, även jag bara var borta en helg så saknade jag vissa här hemma i Phoenix haha. Men jag skulle inte sagt nej till att stanna några dagar till i San Diego heller ;).
 
San Diego är ett otroligt fint ställe! längtar redan till nästa gång jag ska åka. Tror dock inte jag kommer bo i Gaslamp District då, kommer nog bo bort mot Pacific beach, har hört väldigt bra om det stället. 
Vi tog super mycket bilder så bilderna kommer nog komma i omgångar.
 
Idag måndag så började jag jobba 6:30am som vanligt. Jag och Ev håller på att leka med massa med lego. Han är ledig från skolan idag så vi ska busa heeeela dagen! Yey. Vi ska nog iväg mot Zoot senare, har inte varit där så det ska bli nice! Vi ska få + 27 grader hela veckan så vi ska försöka att leka en massa utomhus!
 
xoxo

Nikon Coolpix P7700

 
Blev så att jag köpte en Nikon Coolpix P7700 i fredags innan jag åkte till San Diego. Dyrare än jag hade tänkt mig men så värt det! jag älskar den här kameran, den tar så jäkla bra bilder, är super enkel att hantera samt att den är smidig och lätt. Skulle egentligen köpa en Canon Powershot G12 men det blev ju en massa strul, tur det för den här Nikon som jag köpte är bättre! är väldigt nöjd med mitt köp kan starkt rekomendera den. 
 
Skönt att äntligen slippa Iphone bilderna! Iphonen kan ta väldigt fina bilder med färger och så men kvaliten på bilderna är ju otroligt dåliga + att bildfilerna är så små att man kan inte riktigt göra något med dom. Har ju min stora Nikon D90 med externblixten men den kameran är alldeles för stor, tung och dyr för att ha med sig på hiking/resor osv. Den här kameran var perfekt för allt det! Kostar mellan $500-$550 här i USA. 

San Diego here I come!

 
Hej hej hallå!
 
Idag är det fredag, gött! värmen börjar sakta komma tillbaka också, vi ska få +24 grader nu dom närmaste dagarna. Senaste dagarna har det varit super kallt!! vilket kan vara jobbigt om det varmaste du äger är en tjocktröja. 
 
Igår under dagen så tog jag med mig Paulina och hikeade upp till Echo Canyons top. Hon hade aldrig hikeat/klättrat förut så jag tog med henne så hon fick prova! väldigt duktig måste jag säga, tror vi klättrade upp på 1 timme, och det var första gången för henne med så det var grymt. När vi kommit ner från toppen igen så satte vi oss en timme i solen och pratade och solade, mysigt värre. Hämtade upp Ev från skolan 3pm. Vi åkte hem och lekte, spelade baseball, ritade, kollade på film och myste. Mina värdföräldrar hade date night igår så jag och Ev var ensamma. Kvällen gick jätte bra! Han somnade som en stock efter sitt bad runt 8pm. Värdföräldrarna skulle egentligen inte komma hem förrän 10:30pm, men kom istället hem 8:30pm så jag åkte iväg till Paulinas farvälmiddag haha, det lät deprimerande men det var mysigt. Vi var ett gäng tjejer som åt och surrade på! Kul att jag hann vara med på det. Jag kom hem runt midnatt och tvärslocknade omgående.
 
Idag så jobbade jag bara en timme under morgonen innan Ev´s skola, håller på och packar och grejar nu inför min San Diego resa. Mitt flyg här ifrån Phoenix går 3:3pm. Jag ska mata hunden nu sedan åka iväg och köpa en ny kamera. 
 
(Varning för långt klagomåls inlägg)
Jag beställde en Canon Powershot G12 från Amazon typ 3 dagar innan julafton. Idag har det gått nästan en månad och jag sitter fortfarande utan min kamera?. 4 dagar efter jag beställde kameran så får jag ett paket hem från Amazon, där i ligger det en Canon Powershot G15, dom har alltså skickat mig fel kamera. Jävligt irriterande med tanke på att jag planerade på att ha kameran till nyår. Det var en massa strul från deras sida med att skicka tillbaka kameran. Mailen dom skickade till mig kom inte fram, Vi ringde flera gånger och försökte lösa allt. Bokade tid med Fedex (postbilen) via Amazon att dom skulle komma till huset och hämta upp kameran och ta tillbaka till företaget. Var inne ett helt dygn och väntade på bilen som aldrig kom, när jag sedan ringde dom så hade dom "glömt" att bokat en bil till oss. Det fanns alltså inte nerskrivet någonstans. Efter många om och men får jag hem en retursedel så jag åker till Fedex för att posta iväg kameran till företaget igen. När jag väl kommer dit så måste jag även betala några dollar för en ny kartong pga returen skulle ske via bil och inte via flygplan. Det var ganska irriterande eftersom att det är DOM som gjorde fel från början och skickade mig fel kamera, sedan har dom strulat till det hela tiden efter ocskå, så jag känner egentligen inte att jag borde betala ett skit. Men jag orkade inte diskutera det pga att jag ville ha min kamera! så jag betalade för en ny låda och skickade tillbaka den felande kameran. Det här var typ Januari 3, Under nästan 2 veckors tid har jag gått runt och väntat på min rätta kamera ska komma ner i brevlådan, men inget hände. Min värdmamma ringde dom och frågade vart kameran var, då säger dom : Vi har inte den kameran längre. NEHE? men hur fan kunde jag beställa den som dom? jag har alltså gått runt i 1 månads tid och väntat på en kamera som dom inte ens har. Och istället för att ringa upp mig och be om ursäkt och förklara hur det ligger till så låter dom idioterna mig vänta i 1 månad istället. Fan vad irriterad jag blir. Nu är allt över, jag har fått mina pengar tillbaka. Dock har jag fortfarande ingen kamera? och efter som det är 2013 nu så ser det inte ut som att dom säljer den kameran längre. Jag åker till San Diego om typ 4 timmar och hade räknat med att min nya kamera skulle följa med på den resan. Nu måste jag stress köpa en ny kamera att ha med mig istället. Jag och min värdmamma ska skriva om det här och klaga, hon är jätte irriterad haha. Jag är dock glad att jag har en sån grym värdmamma som ställer upp och hjälper mig med allt! det är tacksamt.  Aja, nu ska jag sluta klaga, jag tänker inte låta det förstöra min dag. 
 
Nu ska jag åka iväg och leta efter en ny kamera som jag ska ha med mig till SD, jag kommer att ha Wifi på hotellet så jag kommer nog kunna uppdatera under resan. 
 
xoxo

Camelback Mountain

 
Igår så startade jag dagen med Yoga nere i Downtown PHX. Det var en skön start på dagen, jag somnade dock nästan. Efter Yogan så åkte jag hem och tränade lite styrka, innan jag visste ordet av det så var klockan redan 12:30pm. 2:30pm så åkte jag jag hämtade upp Ev som vanligt från skolan. Väl hemma så busade vi bara en massa sedan efter middagen så åkte jag iväg till Starbucks för kvällsfika med Peggan. Väl hemma runt 10pm så tvär slocknade jag.
 
Idag var första dagen som jag skjutsade Ev till skolan ensam, det gick väll helt okej förutom att det var typ 1 timmes billkö. Vad är oddsen att det är en bilolycka på vägen till skolan och sedan en på vägen hem?? Hela motorvägen stod stilla, great. Väl hemma så förberedde jag och M middagen för kvällen. Kl. 10:30 mötte jag upp en ny au pair från Schweiz, hon kom i fredags och bor endast 3 minuter från mig!! så jäkla grymt. Vi tog en snabb fika sedan tog jag med henne och visade Echo Canyon. Perfekt väder för hiking idag, svalt i skuggan men varmt i solen. Efter att vi kommit ner från toppen så satte vi oss i solen och solade ett tag. Mysig dag! Jag hade lovat min kropp att inte träna nå mer innan San Diego på fredag, men jag kan inte sluta hah. Jag vet inte vad det är med mig? otroligt motiverad. Super kul. 
 
Hämtade upp Ev i vanlig ordning. under eftermiddagen så har vi busat ute samt lekt med lego. Nu har han precis lagt sig. Jag ska kanske iväg och fika med några kompisar annars går jag direkt till sängen! mina muskler är trötta och mitt huvud med haha.
 
xoxo
 
 

Lady Gaga

 
Halo, sry för dålig uppdatering! finns inte så mycket tid till att blogga längre, man är inte hemma så ofta. Sist jag skrev var i torsdags. Jag har har bokstavligen haft träningsvärk sedan dess, ända tills igår!! 
 
Under dom här 4 dagarna så har jag umgåts med kompisar och legat sängliggandes pga träningsvärk. Jag och några tjejkompisar var ut i Scottsdale i lördags, var en galet lyckad kväll! vet inte hur mycket jag borde skriva om det här men det var en bra kväll! lite urspårad men rolig. Kom hem från Johanna runt 11am, gick direkt och la mig och sov. Sov till runt 4:30pm, åt mat och sov igen haha. Helt slut. Jag har en jäkla tandvärk med! kan inte öppna munnen helt samt jag kan inte ens sova på höger sida pga tanden. Jag tror att det är en av mina visdomständer som är påväg ut och irriterar tandköttet men jag vet inte. Det känns inte riktigt som att jag har råd att ta reda på det heller. Får se hur jag mår efter San Diego, är det inte bättre då så får jag boka en tid hos tandläkaren.
 
Idag var första gången på nästan 5 dagar som jag har kunnat träna igen! kändes otroligt skönt. Jag körde 45 min styrka samt 1 timmes powerwalk. Jag täntke ut och hikea men jag borde nog ta det lite lugnt innan jag kör så hårt igen. Jag tror min kropp fick en chock när jag körde så hårt med vikterna, har ju inte tränat med vikter sen jag bodde i Sverige. Vi hade en jäkla vattenläcka på taket idag! på tala om ingenting. Jag låg inne i tvrummet efter träningen och var helt död, jag hörde vatten men trodde det regnade ute haha. Tills grannen ringer på dörren och säger att det sprutar vatten från taket. Jag ringde min värpappa och berättade så han fick ringa en rörmockare. 
 
Nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg och fika med en kompis. puss
 
BTW! Jag har bokat biljetter till en Lady Gaga konsert här i Phoenix nu 23 Jan, 3 dagar efter jag kommer hem från San diego! längtar ihjäl mig. Vi fick sittplatser för bara $49 på Ebay! coooool.
 
 

  • Tillbaka till startsidan

  • Sanna heter jag, är 21år och kommer från Sundsvall.
    Den 5 November 2012 flyttar jag till USA för att arbeta som Au Pair i Phoenix, Arizona. Jag kommer att bo hos en underbar familj och ta hand om en liten pojke på snart 4år. I bloggen kan ni läsa om mitt år som Au Pair och allt som hör till.

    Svarar gärna på frågor, både här & på [email protected]


    dagar i USA

    Sweden
    Arizona